Murat Orhan yeniden başkanlık için kolları sıvadı

Mut'un eski İlçe Tarım Müdürü iken, Mut Belediye Başkanı seçilen Murat Orhan, bu kez İYİ Partinin Mut Belediye Başkan adayı oldu...

Mut eski Belediye Başkanı Murat Orhan, İYİ  parti’den Mut Belediye Başkan adayı oldu.

31 Mart yerel seçimlerine İYİ  Parti saflarından sıkı hazırlanan Mut’un sevilen siyasetçisi Murat Orhan, amacının;  Kaderine terk edilen Mut’u, halkı mutlu, geleceğe güvenle bakan insanlarıyla , modern  bir kent görünümüne kavuşturmak olduğunu söyledi.

 

Tarım İlçe Müdürlüğü yaptığı dönemlrde de Mut halkının sevdiği siyasetçi olarak bilinen İYİ Parti Mut Belediye Başkan Adayı Murat Orhan, Kırsal kesimde köylülerin ve gençlerin de büyük desteğini arkasına aldığı bildiriliyor.

Mut esnafından Hasan Yahşi, ‘Murat Başkanımız ilçemizin göz bebeğidir. Ona inanıyor ve güveniyoruz. Mut Esnafı olarak desteğimiz tamdır. İnşallah kendisini belediye başkanı olarak göreceğiz’ diye konuştu.

Murat ORHAN, 29 Mart 2009 Yerel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Belediye Başkan Adayı olarak girdiği seçimleri kazanarak bir dönem Mut Belediye Başkanlığı yapmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu