Mersinli Sanatçı Çağdaş Anadolu: ‘Tarhan sözünde durmadı!’

Çağdaş Anadolu: "Türlü vaatlerle, insanları bekleterek bir umuda bağlayıp kesinlikle imtihan etmeyin. Çünkü insan, bekletildikçe değişir. Beklettiğiniz kişi hakkınızda telafisi imkansız olumsuz düşüncelere girer. Önce umudu öldürürsünüz. Ardından sevgi, saygı, güven ölür... Dostluk ölür, muhabbet ölür!"

Mersin’in sevilen ve belediyelerin düzenlediği festivallerde sahne alan güzel sesli sanatçı Çağdaş Anadolu, Sonses.tv’ye içini döktü. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kendisine vaadleri yüzünden başka işleri kaybettiğini öne süren Anadolu,’Neşet Başkan sözünde durmayarak uUmutlarımı yıktı’ diye yakındı.
‘Bana umut verip kendi işlerime de engel olduğunu kibarca Kemal Kılıçdaroğlu ve Seyit torun’la da mail olarak paylaştım’ diye konuşan Çağdaş Anadolu:

“Aslında Tarhan’ın bana yaptığı şu hikâyeye benziyor:

Kral, dondurucu bir kış mevsiminde gecenin soğuğunda nöbet tutan bir muhafıza sordu:
-Üşümüyor musun? Muhafız;
-Ben alışığım kralım dedi.
Kral;
-Olsun sana sıcak tutacak elbise getirmelerini emredeceğim dedi ve gitti.Ancak bir süre sonra emri vermeyi unuttu…
Ertesi gün duvarın yanında muhafızın soğuktan donmuş cesedini gördüler ama muhafız duvara bir şeyler karalamıştı.Duvarda şunlar yazıyordu :
“Kralım, soğuğa alışkındım, fakat senin sıcak elbise vaadin beni öldürdü!”

Yukardaki hikayeden kısadan hisse herkesin ders alması gerektiğine vurgu yapan Çağdaş Anadolu: “Türlü vaatlerle, insanları bekleterek bir umuda bağlayıp kesinlikle imtihan etmeyin. Çünkü insan, bekletildikçe değişir. Beklettiğiniz kişi hakkınızda telafisi imkansız olumsuz düşüncelere girer.
Önce umudu öldürürsünüz.
Ardından sevgi, saygı, güven ölür…
Dostluk ölür, muhabbet ölür!
İNSAN BİR DEĞERDİR SİZ SİZ OLUN, KİMSENİN UMUDUNU ÇALMAYIN…’ diyerek verdiği sözü tutmayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a gönderme yaptı.
Anadolu yaşadığı hayal kırıklığını en son şu cümlesiyle noktaladı: “Bir müzisyenin sanatçının hikâyesi. Bu da beni müzikten soğuttu. Partiden istifa ettim onun yüzünden, vaatlerinden…”

SESİYLE HERKESİ BÜYÜLEYEN SANATÇI ÇAĞDAŞ ANADOLU
KILIÇDAROĞLU’NA DA DURUMU AŞAĞIDAKİ MAİLDE OLDUĞU GİBİ ANLATMIŞ!

From: çagdaş anadolu
Sent: Tuesday, June 15, 2021 9:36 AM
To: kemal.kilicdaroglu@tbmm.gov.tr
Cc: kemal.kilicdaroglu@chp.org.tr
Subject: Özel Önemli hk

Sayın Başkanım,

1984 doğumluyum yıllarca partide sanatsal toplumsal olarak bir müzisyen solist olarak hiçbir ücret almadan gönüllülük esasına bağlı kalarak destek verdim sahne adım Çağdaş ANADOLU ayrıca Türkan Saylan’ın öğrencilerindenim,
Gezi zamanlarında Halk TV de yıkın heykellerimi videom sürekli yayınlandı
Mersin de Hem parti hemde belediyelerin organizasyonlarında konserlerim oldu
Bu süreçlerde 2 yıl önce Mersin Mezitli Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan ile bir konuşmamız oldu belediyenin bünyesinde kültür sanat bölümünde benim gibi işi bilen donanımlı personele ihtiyacı olduğunu kültür müdürünede destek olabileceğimi aktardı bende Sayın Başkan dan böyle bir konuşma şahsıma yapıldığında heyecanlandım ve umutlandım emekli olacak personeller var 1 2 ay bana müsade et dedi ve 2 ay geçtikten sonra tekrar randevu alıp makamında konuştuğumda ben verdiğim sözün arkasındayım Kıbrıs’a gidip 1 hafta sonra dönecem döndükten sonra gerekeni yapalım dedi lakin geldiğinde yine randevu aldım Başkan yardımcısı Ertan Bey’e yönlendirdi ve Ertan Bey de sizi bir taşeronumuz var onda biraz kalın sonra bünyede açık olunca tekrar görüşürüz denildi tabiki buda yapılmadı tabiki bu şimdiye kadar ki süreçlerde konserlerim ve çalışmalarım devam etti aşağıda da size linkleri paylaşıcam gazete ve haberler benim belediye de çalışan bir sanatçı olarak yazılıyorum konuşuluyorum lakin bundan bir Başkanın haberi birde benim yok sanırım:)
Verilen söze istinaden özel sektör de 2 büyük projeyide maalesef reddettim
Müzisyenliğim haricinde Yıllarca ve şimdiye değin bilgi teknolojileri elektronik güvenlik firmasında satış pazarlama departmanında yönetici olarak çalışıyorum belki başka bir yönde değerlendirilirim diye silahlı güvenlik kimliği de aldım ve Sayın Başkana bunuda ilettim ama benim cv’m firma sahibi arkadaşım olan gıda firmasına iletilmiş. Benim amacım özel bir şirkette yeteneklerimin körelmesi değil Türkiye’de neresi olursa olsun cv’mden de anlaşılacağı topluma sosyal demokrat bir çizgide belediye örneğini bilgi ve tecrübelerim doğrultusunda Sayın Başkana ve Başkanlarımıza faydalı olabilmek;
Güvenlik, kültür sanat ,satınalma ,organizasyonlar aslında her yönde imece olarak değerlendirilebilecek geri dönüşümü kat ve kat fayda sağlayabilecek bir yapım var.

Aşağıda sadece birkaç link paylaşmak istedim bunun gibi 2017 den beri tüm milli bayramlarda belediye olarak ve parti etkinlikleriyle ilgili onlarca haber sosyal medyalarda görülebilir.

Konuyu Bilgilerinize arz eder tarafınızdan değerlendirebilmeyi umar saygılarımı sunarım.”

https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/yerel-haberler/mersin/mezitli-zafer-bayramini-yayla-konserleriyle-kutladi-13004946

https://www.google.com/amp/s/www.mersinhaber.com/amp/haber/385027

https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/mersin-haberleri-amp/74073937-mezitli-belediyesi-yilbasi-senliginde-mezitlilileri-bir-arayla-getirecek

MEZİTLİ’DE LİSELER ŞARKILARLA YARIŞTI

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu