Mersinli doktorun kalbi görev başında durdu, sevenleri yasa boğuldu

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü 112 acil sağlık komuta kontrol merkezinde görevli bir doktor görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, Dr. Hakan Palamut, kontrol merkezinde görevi başında  iken, kalbi durarak yaşamını yitirdi. Merkezdeki arkadaşlarının kımıldamadan duran doktora ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdılar. Dr. Palamut’a burada da yapılan müdahaleler sonuç vermedi. Genç yaşta yaşama veda eden Mersin’in tanınmış ailesinin evladı olan Doktor Palamut tüm sevdiklerini ve ailesini yasa boğdu. 

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü 112 Acil Başhekimi Doktor Turgay Kuş mesai arkadaşlarının ani ölümü ile ilgili şu açıklamayı yaptı.”KKM’de görevli Dr. Hakan Palamut arkadaşımız bu sabah nöbette kalbi durmuş olarak bulunmuştur. Kendisine müdahale edilmiş akabinde MÜTFhastanesine nakledilmiştir. Arkadaşımız burada da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır.  Acımız büyük.  Hepimizim başı sağolsun. Arkadaşımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Mekânı cennet olur inşallah.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu