İki yılda terör ve pislik yuvalarını pamuk atar gibi attı

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, halk arasında mütevazi ve sevecenliği ile tanınırken, suçluların ve suç örgütlerinin korkulu rüyası oldu.

Mersin İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı A.Vahap Şehitoğlu  ve yönetim kurulu üyeleri, makamında kendilerini konuk eden Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a  sokakların güvenliğini sağlayan polislerin varlığını hissettirdiği için, teşekkür ettiler.

Mersin İnternet ,Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Şehitoğlu, Mersin’de son iki yıldır, sokaklarda polisleri gören halkın huzur ve güven içinde günlük yaşamlarını sürdürdüklerini bundan da hem kent gazetecileri olarak hem de halk olarak mutluluk duyduğunu söyledi.

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, zaman zaman gazetecilerle bir araya gelmenin sayısız yararlarına dikkat çekerek, Polisin, sokakların huzurunu bozacak herkesin yakasına yapıştığını ve aman vermediğini söyledi. Polislerin iç bünyede eğitildiklerini ve halka nasıl davranacaklarını, onlara hemen nasıl yardımcı olunacağının öğretildiğine de dikkat çeken Aslan, Mersin’de halkın huzuru ve güvenliği için  uykularından bile fedakarlık ettiklerini belirtti.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ‘Özellikle terör örgütleri ve çek-senet, sokak çetelerine karşı amansız mücadelemizin meyvelerini, halkımızın rahata kavuştuğunu gördükçe topluyoruz’ dedi.

Gülnar orman yangını süresince  Tomalarla olay yerinde görev başında olduklarını da anımsatan Emniyet Müdürü Aslan, gazetecilerle bir süre sohbet etti,  anı fotoğrafı çektirdi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu