Genci yaşlısı Toroslar’a koşacak

9 ülkeden 38 yabancı profesyonel sporcunun da katılacağı yarı maratona şu ana kadar yaklaşık 3 bin kişinin başvuru yaptığı bildirildi.

Toroslar Belediyesi, bu yıl ilk kez “Toroslar’a Koş” sloganıyla düzenleyeceği Uluslararası Yarı Maratonu için tüm hazırlıklarını tamamladı. 21 Kasım Pazar Günü koşulacak maraton için tanıtım toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “21 kilometre uzunluğundaki yarı maratonun yanı sıra 10 kilometrelik koşu, 3 kilometrelik halk koşusu, 200 metre özel sporcular, 100 metre çocuk maratonu olmak üzere 5 kategoride gerçekleştirilecek olan etkinliğimizde her yaştan vatandaşlarımızı sporda buluşturmak istiyoruz” dedi.
ŞÖLEN HAVASINDA GEÇECEK

Başkan Yılmaz, yarı maraton startını pazar günü sabah saat 09.00’da Çağdaşkent Mahallesindeki Toroslar Cumhuriyet Meydanından vereceklerini belirterek 10 kilometre koşusunun saat 09.15’te, 09.30’da 100 metre çocuk koşusunun, 09.45’te özel sporcular koşusunun, 10.30’da da halk koşununun başlayacağını vurguladı. “Yarı maratonumuzu kentimizde bir şölen haline getirmek istiyoruz” diyen Başkan Yılmaz, Mersinlileri yarı maraton heyecanını yaşamaya davet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu