Çalım, Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata katıldı

AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Cebrail Emre Çalım, Ankara’ya giderek AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata katıldı.
AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakata katılan AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Cebrail Emre Çalım, mülakatların tüm aday adaylarına hayırlı olmasını diledi.
14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı Cebrail Emre Çalım, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan mülakatlara katıldı. Kendisiyle birlikte mülakata katılan 123 aday adayına hayırlı olmasını dileyen milletvekili aday adayı Emre Çalım, “AK Parti Genel Merkezimizde yapılan mülakatlara katılmış bulunuyoruz. Mülakatlar sonrasında üst kurula çıkacak olan aday adaylarımız belli olacak. Ülkemiz ve Mersin için hayırlı olsun” dedi.
2023 seçimlerinin önemine vurgu yapan Emre Çalım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı Vizyonu çerçevesinde çalışacaklarını ve hepimizin ortak paydası olan Mersin’e hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti.
Çalım, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde tüm zorluklara rağmen, güçlenen ve hızla büyüyen ülkemizde, AK Partimizin ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ve hedefleri doğrultusunda gerçekleşecek olan 2023 genel seçimlerinde ülkemize hizmet etmek için sorumluluk almaya, kazanımlarımı ve projelerimi paylaşmaya hazırım. Aziz milletimize ve Türkiye Yüzyılı inşasına hizmet etmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Çıkılan bu yolda tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum. Ülkemizin geleceği ve hizmetlerin sekteye uğramadan devam etmesi açısından ülkemizin Cumhur İttifakına ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine ihtiyacı vardır” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu