Anamur’da turizm öğrencileri için uygulama oteli kiralandı

Mersin Üniversitesi Anamur Meslek Yüksekokulu Uygulama Oteli için Eski Karan Motel 20 yıllığına tahsis edildi.

Uygulama oteliyle öğrencilere iş hayatı öncesi deneyim imkanı sunulacak.
Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait Anamur İlçesinde yer alan Eski Karan Motel, 14 Nisan Perşembe günü Anamur Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleştirilen tahsis töreni ile Üniversiteye 20 yıllığına kiralandı.
Anamur Meslek Yüksekokulu Uygulama Otel projesi için tahsis edilen Eski Karan Motel, 3740 m2 alan üzerinde 532 m2 Konaklama binası, 420 m2 restaurant , 30 m2 resepsiyon ofisi ve 40 m2 çamaşırhane yapısı bulunuyor.
Turizm alanında nitelikli eleman yetiştiren, Anamur Meslek Yüksekokulu’nun Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği bölümünde okuyan öğrenciler Üniversiteye ait otelde stajlarını yaparken diğer taraftan işletme noktasında alacakları eğitim ile mesleki deneyimlerini de geliştirmiş olacaklar. Tesisin kurulması sadece Üniversite için değil Anamur içinde prestij projesi olacak.

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu