4 Bin 800 Öğrencinin Yks Sınav Ücreti Büyükşehir’den

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.
Deprem bölgesinden Mersin’e gelen öğrencilerin Büyükşehir’in eğitim-öğretim kurs merkezlerinden yararlandığını ifade eden Seçer, “Bizim YKS-LGS Eğitim Merkezlerine devam eden yaklaşık olarak 6 bin 700 civarında öğrencimiz var, şu anda 4 bin 800’ü YKS’ye hazırlanıyor ve depremzede ailelerimizin çocukları da var. Buraya göç edenleri de derhal kaydettik, sınava hazırlanmaya başladılar” dedi.

5 bin öğrencinin YKS ücretleri Büyükşehir tarafından karşılanacak
Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Vahap Seçer, deprem bölgesinden Mersin’e gelen öğrencilerin Büyükşehir’in eğitim-öğretim kurs merkezlerinden yararlandığını ifade ederek, “Bizim YKS-LGS Eğitim Merkezlerine devam eden yaklaşık olarak 6 bin 700 civarında öğrencimiz var, şu anda 4 bin 800’ü YKS’ye hazırlanıyor ve depremzede ailelerinizin çocukları da var. Buraya göç edenleri de derhal kaydettik, sınava hazırlanmaya başladılar” dedi.
Halk Kart’tan yararlanan vatandaş sayısının yaklaşık olarak 10 bine ulaştığını da söyleyen Seçer “Onların da YKS sınavına girecek çağdaki çocuklarının sınav ücretlerini belediye olarak biz karşılayacağız. Yaklaşık 5 bin öğrencinin YKS sınav ücretleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Tekrar söylüyorum, eğitim merkezlerimize, kurs merkezlerimize devam eden tüm öğrenciler ile Halk Kart sahibi ailelerimizin çocuklarının YKS sınav ücretleri bizim tarafından yapılacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu