Yılmaz,Güzellik Merkezi’ni iddialı bir açılışla taçlandırdı

Gönül Yılmaz, kendi adını taşıyan güzellik merkezini Mersin Mezitli ilçesinde açtı.Yılmaz’ın heyecanına, güzellik uzmanı ve sosyal medya fenomeni olarak tanınan ve müzik piyasasında bir çok ilde sahne alarak müzik dinleyicileri tarafından dikkatleri üstüne çeken Hakan Karanfil ortak oldu.

Güzellik Merkezi açılış kurdelesini Karanfil ile birlikte kesen Yılmaz;yaşadığı heyecan ve mutluluğu şu sözlerle dile getirdi:”Bir çok eğitim aldım bu sektörde yer almak için,inanılmaz güzel bir yol yürüyorum ve kendi adıma güzellik merkezi açmayı uzun süredir çok istiyordum. Hayalimi sonunda gerçekleştirdim. Açılışımızın gördüğü ilgi karşısında duygularımı dile getiremeyecek kadar çok heyecanlandım. Bu özel günde yanımda olan Hakan Karanfil ve kıymetli arkadaşlarıma destekleri için tekrar teşekkür ediyorum.

 

Bu işe profesyonel olarak başlamak adına çok emek verdim.Gerek Akademi’ delere,gerekse özel eğitimlere katıldım.Bütün sertifikalarımı tamamlayarak artık hazırım dedim.En yüksek teknolojiye sahip makinelerimiz ve uzman kadromuzla danışanlarımızı bekliyoruz”dedi.

 

 

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış, ünlü Fenomen Karanfil’in şarkıları ile renklendi.

 

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu