vivo Y35 "Her Zaman Y'eni"

vivo Türkiye Android kullanıcıları için bir ilke imza atıyor. “Her Zaman Y’eni” adlı kampanyası kapsamında vivo V25 5G modeli ile vivo Türkiye fabrikasında üretilen Y35 ve Y22s modellerini bundan böyle tüm kullanıcılara iki büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl güvenlik güncelleme garantisi ile sunacak.

vivo’nun kampanya reklam filminde sıradan bir günde kafede başlayan hikaye, bir anda eğlenceli ve hareketli anlatımla sürükleyici bir hal alıyor. Kampanyanın sloganı hem ürün ismine gönderme yapıyor hem de mesajı veriyor: “Her Zaman Y’eni!”

vivo Y35 reklam kampanyasının strateji ve kreatif çalışmaları cian istanbul imzası taşıyor. Filmin prodüksiyonunu Kala Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Deniz Özgün oturuyor. vivo kampanyada reklam filmini satış noktaları, dijital ve sosyal medya ile bir TikTok Challenge ile de destekleyecek.

Rakiplerinden ayrışan özellikleriyle öne çıkan vivo Y35, kullanıcılara sunduğu 2 büyük Android güncelleme garantisi, 256 GB hafıza ve 8GB+8GB genişletilmiş RAM ile hep ilk günkü gibi yüksek performansta kalmayı vaat ediyor.

Reklam Filmi Linki: https://www.youtube.com/watch?v=NzOwifHwEAE

Künye:

Reklamveren: vivo

Reklamveren Yetkilileri: Ertan Şensoy, Selin Dayıoğlu Kıran, Emrah Şahin

Reklam Ajansı: cian istanbul

Yaratıcı Başkan: Cihan Kavaklıpınar

Kreatif Direktör: Emre Reisoğlu

Kreatif Ekip: Berna Ünverdi, Arda Tokatlıoğlu, İlke Süyök, Onat Tamergil, Buket Kocayacı, Ömer Faruk Orha, Eser Soy

Müşteri İlişkileri Direktörü: Özlem Şimşek

Müşteri İlişkileri Temsilcisi: Ece Öner

Prodüksiyon: Kala Film

Yönetmen: Deniz Özgün
Post Prodüksiyon: Magic Post

Müzik: Jingle House

vivo Hakkında:

Akıllı cihaz ve hizmetleri odağına alarak güçlü tasarıma sahip ürünler üreten dünyanın lider teknoloji şirketi vivo, her zaman insanlarla dijital dünya arasında bir köprü kurmayı hedefliyor. Şirket, insanlara her geçen gün daha kullanışlı bir mobil ve dijital yaşam sunmak için yaratıcılığı ön plana alıyor. vivo, toplum için değer yaratma misyonunu; Çin felsefesinde doğru şeyleri yapma ve işleri doğru şekilde yapma tutumunu açıklayan bir kavram olan Benfen felsefesine dayandırıyor. Kullanıcı odaklılık, tasarım odaklı değer, sürekli öğrenme ve takım ruhu gibi temel değerleri sahiplenen şirket; daha sağlıklı, daha sürdürülebilir dünya standartlarında bir kuruluş olma vizyonuyla sürdürülebilir bir kalkınma stratejisi uyguluyor. Shenzhen, Dongguan, Nanjing, Pekin, Hangzhou, Şanghay, Xi’an, Tokyo, San Diego ve Taipei’de, 10 Ar-Ge merkezi ile vivo; 5G, yapay zeka, endüstriyel tasarım, fotoğrafçılık gibi önemli konuların da aralarında bulunduğu alanlarda en ileri teknoloji kullanıcı teknolojilerinin geliştirilmesine odaklanıyor. Yıllık yaklaşık 200 milyon akıllı telefon üretim kapasitesine sahip akıllı bir üretim ağı bulunan vivo’nun ürünleri, şu an itibariyle 60’ın üzerinde ülke ve bölgede satışa sunuluyor ve dünya çapında 400 milyonun üzerinde kullanıcı tarafından sevilerek kullanılıyor. vivo hakkındaki son haberleri https://www.vivo.com/en/about-vivo/news https://www.vivo.com/en/about-vivo/news adresinden takip edebilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu