Vali Pehlivan, Mersin Şehir Hastanesini Ziyaret Etti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu, servislerde yatan hastalarla ve yakınlarıyla görüştü geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastane bünyesinde hizmet veren birimleri gezen Vali Pehlivan, yürütülen çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emrah Ceviz ve Başhekim Doç. Dr. Bahar Aydınlı’dan  bilgiler aldı.

Fizik Tedavi Servisinde tedavileri devam eden hasta ve hasta yakınlarıyla da görüşen Vali Pehlivan, durumları hakkında doktorlardan bilgiler aldı, hastalara ve yakınlarına acil şifalar diledi.

İnceleme sonrası hastane yönetimiyle hastanenin genel durumu hakkında görüşen Vali Pehlivan, sağlık çalışanlarına özellikle pandemi döneminde özveriyle, fedakârlıkla yerine getirmiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Sağlık hizmetlerinin 7-24 esasına göre kesintisiz devam eden bir kamu hizmet alanı olduğunu ifade eden Vali Pehlivan, Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Sağlık Bakanlığımız tarafından inşa ettirilen ve faaliyete geçen ülkemizin ilk Şehir Hastanelerinden biri olan Mersin Şehir Hastanesinin kapsamlı sağlık hizmetlerinin verildiği çok önemli bir merkez olduğunu, özellikle pandemi süresince son derece hayati bir işlev gördüğünü belirtti.

Vali Pehlivan, gerek Şehir Hastanemizde gerekse İlimizdeki diğer bütün sağlık birimlerimizde vatandaşlarımızın memnuniyeti odaklı, şefkatle, özveriyle ve en etkin şekilde hizmet hizmet sunulmaya devam  edildiğini dile getirdi, bu hizmetleri sunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu