Vali Pehlivan iade-i ziyaretlere başladı

Vali Ali Hamza Pehlivan, göreve başladıktan sonra kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e iade-i ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesi önünde Başkan Seçer ve belediye yetkilileri tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra Başkan Seçer ile Belediye Başkanlığı makamında bir görüşme gerçekleştirdi.

Vali Pehlivan’dan Mersin Üniversitesi

Rektörü Çamsarı’ya da İade-i Ziyarette bulundu

 

Vali Ali Hamza Pehlivan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya iade-i ziyarette bulundu.

Rektör Çamsarı tarafından karşılanan Vali Pehlivan, daha sonra Rektörlük binasına geçerek Mersin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışma ve faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Çeşitli konularda istişarelerde bulunulan görüşmede Vali Pehlivan, Mersin Üniversitesi’nin ilimizin kalkınma ve gelişim sürecinde her geçen gün daha da fazla pay sahibi olacağına inandığını belirtti.

Üniversite ile diğer kurum ve kuruluşların işbirliği içinde projeler yapmasının çok değerli olduğunu kaydeden Vali Pehlivan, bu bağlamda hayata geçirilecek proje ve çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti. Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın şahsında tüm yöneticileri ve öğretim üyelerini, üniversite personelini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Pehlivan’a teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu