Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç’tan eğlenceli deprem bilinçlendirmesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Müncübe Cıngıllıoğlu İlkokulu ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Çocuklarla yakar top oynayan Başkan Büyükkılıç, öğrencilerle hem eğlendi hem de depremlerle ilgili bilgilendirme yaptı.

Çocukların sıcak ilgisiyle karşılaşan Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç, deprem bölgesinden gelen bir öğrenci ile de yakından ilgilenerek, bir isteği olup olmadığını sordular.

Vali Çiçek, bahçede çocuklarla sohbeti sırasında depremzedelere harçlığını gönderen bir öğrenciye teşekkür ederek, “Allah razı olsun, teşekkür ederiz. Orada büyük bir mücadele veriliyor. Çok büyük bir çalışma yürütülüyor. Bütün gençlerimiz, gönüllüler orada fedakarca çalışıyor” dedi.

Öğrencilerle hem eğlenen hem de kentte yaşanan depremlerle ilgili çocukları bilgilendiren Başkan Büyükkılıç ile Vali Çiçek, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e, okul ziyaretinde Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun ve Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse de eşlik etti.

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu