VakıfBank haftayı galibiyetle kapattı

Son Türkiye Şampiyonu VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 20. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyespor’u ağırladı. Sarı-siyahlılar, rakibini 3-1 yenerek bu sezonki 17. lig galibiyetini aldı.

2018’den bu yana Türkiye’nin tek şampiyonu olan VakıfBank, Misli.com Sultanlar Ligi 20. hafta mücadelesinde Sarıyer Belediyespor ile karşılaştı. Vakıfbank Spor Sarayı’ndaki mücadelede sarı-siyahlılar rakibini 3-1 yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ilk setinde VakıfBank güçlü bir oyun ortaya koydu ve 23 dakika süren seti 25-16 kazandı. İkinci sette de etkili oyununu sürdüren sarı-siyahlılar 25-15 ile durumu 2-0’a getirdi. Üçüncü seti 25-23 Sarıyer Belediyespor alırken; son sette VakıfBank rakibine sadece 10 sayı vererek maçı 3-1 kazanmayı başardı.

VakıfBank’ta 3 oyuncu çift hanelere ulaştı. Aleksia Karutasu’nun 20 sayıyla en skorer isim olduğu mücadelede Nika Daalderop 16, Derya Cebecioğlu 14 sayı kaydetti. Sarı-siyahlılarda Bahar Akbay 9, Buket Gülübay 7 sayı kaydederken; Kübra Akman maçı 6 sayıyla tamamladı.

VakıfBank sıradaki maçında CEV Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final rövanş mücadelesine çıkacak. VakıfBank’ın, İstanbul’da 3-0 yendiği Vero Volley Milano’ya konuk olacağı mücadele 21 Mart Salı, TSİ 22.00’de başlayacak.

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu