Üniversitelilere hijyen paketi

Yenişehir Belediyesi ve Yenişehir Yaşam Gönüllüleri, Yenişehir Belediyesi yurdunda kalan üniversiteli kız öğrencilere hijyen paket dağıttı.

Yenişehir Yaşam Gönüllüleri Başkanı Yasemin Öztürk, Hijyen paket dağıtımı ile ilgili şunları söyledi: “Yenişehir yaşam gönüllüleri olarak hayalimiz kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve bütün dezavantajlı bireylere daha yaşanabilir bir dünya yaratmaktır. Bu hayalimizi gerçekleştirmek için çıktığımız bu yolda Yenişehir belediyesi ile bir proje gerçekleştirdik. Yenişehir belediyesinin yurt imkanı bulamayan üniversite öğrencileri için kullanıma açtıkları misafirhanede kalan kız öğrencilere küçük de olsa bir katkı sağlamak, içinde bulunduğumuz zor ekonomik koşullarda hayatlarını biraz kolaylaştırmak için bir hijyen paketi hazırladık. Bu vesile ile kız öğrencilerimizin kadın olma, haklarını sahiplenme konularında bir farkındalığı ulaşmalarına yardımcı olmak istedik. Geleceğimizin mimari olacaklarını düşündüğümüz bu güzel gençlerin sorunlarını dinlemek ve ihtiyaçları için yapılabilecek neler var öğrenmek, onlara söz hakkı verebilmek için bir araya geldik. Bu toplantıda gençlerimizin aydınlık yüzlerinde gördüğümüz umut bize ne için çalışıyor olduğumuzu bir kez daha hatırlattı.
Bize bu imkanı veren Yenişehir belediyesine, genç ve çalışkan Meclis Üyemiz sevgili Destina’ ya, Başkan Yardımcımız Berna Hanıma, Kadın Aile Hizmetleri ortak çalışma Başkanımız Deniz Hanıma ve Kız yurdu sorumlu Müdüresi Aysu Hanıma gönülden teşekkür ederiz. Hep söylediğimiz şeyi bir kez daha tekrarlamaktan mutluluk duyuyoruz “birlikte güzeliz. “

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu