Türkiye Değişim Partisine Mersin’de katılımlar sürüyor

Mersin’in tanınmış iş İnsanı Ahmet Oğuz, törenle partiye katıldı.

Mersin’in başarılı kadın il başkanı olan Başkan Sema Tunca, iş insanı Oğuz’un partilerine katılımı ile güçlerine güç kattıklarını belirterek, 49 İl’de Doğru Yol Partisinden toplu istifalar olduğunu ve bu kişilerin kendi partilerinin saflarına geçtiklerini duyurdu.

TDP Mersin İl Binası önünde partiye katılım töreninde İş İnsanı Ahmet Oğuz’a, rozetini İl Başkanı Tunca taktı.

Törene; TDP Teşkilatlanmalardan ve Yapılanmalardan Sorumlu Koordinatör Sebahattin Aydın, Teşkilatlanma Başkan Yardımcıları,  Başkan Vekili İsa Çelik, İl Başkan Yardımcıları Cüneyt Güneş, Ahmet Can Öztornacı, TDP Mezitli İlçe Başkanı Kerim Özel, TDP Toroslar İlçe Başkanı Erdal Baran, TDP Toroslar Belediye Başkan A. Adayı Mehmet Aydın, İşadamı Serkan Bozkurt, Suna Büber, TDP İl Yönetimi, partililer katıldı.

Katılım töreninde konuşan, TDP Mersin İl Başkanı Sema Tunca şunları söyledi: “Bugün partimize güçlü bir katılım oldu. Gücümüz daha da arttı.  Hep birlikte çok güzel işlere ve projelere imzamızı atacağız. Öncelikle amacımız milletvekili olmak değil, ülkemizin bütünlüğünü korumak, gençlerimizin umudu olmaktır. Aramıza katılan tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Daha da büyüyeceğiz, biz bu yolda emin adımlarla yürüyoruz.”

Partiye katılım sağlayan İşadamı Ahmet Oğuz’da yaptığı konuşmasında, partiye katılımını sağlayan yöneticilere teşekkür ederek, ‘Doğru yerdeyim. Mersin’de çok güzel işlere imza atacağız ‘dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu