Toroslar’da ibadethanelerde temizlik ve hijyen çalışmaları sürüyor

Covid-19 vakalarında yaşanan artışın ardından tedbirlerini daha da arttıran Toroslar Belediyesi, ilçedeki kamuya açık alanları temiz ve hijyenik tutmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyenin ibadethane temizlik ve dezenfektan ekibi, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde bulunan tüm ibadethanelerin temizlik ve dezenfekte işlemlerini koordineli bir şekilde gerçekleştiriyor.

İbadethanelerdeki halılar, halı yıkama makinesiyle yerinde yıkanırken; avlu, tuvalet, kapı kolları ve ayakkabılık gibi temasın olabileceği tüm yüzeyler dezenfekte ediliyor.

Başkan Yılmaz; “Her Türlü Önlemi Alıyoruz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların daha sağlıklı koşullarda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ilçedeki tüm ibadethanelerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi.

“Vatandaşlarımızın virüsten etkilenmemeleri için her türlü önlemi alıyoruz” diyen Başkan Yılmaz; “Koronavirüs salgınına karşı yürüttüğümüz mücadeleyi kesintisiz sürdürüyoruz. Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de vakalar arttı. Biz de salgına karşı kamuya açık alanlarda hijyen ve temizlik işlemlerimizi daha da yoğunlaştırdık. Bu alanlardan bir tanesi de ibadethanelerimizdir. Amacımız, hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ve huzur içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmesidir. Hemşehrilerimizden de isteğimiz gerekli tedbirleri elden bırakmamalarıdır” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu