Tarsus’ta Mücahitler Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamen yenilendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, ulaşımda sorun yaratan cadde ve bulvarların kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde Mersin’in en büyük ilçesi olan Tarsus’ta son aylarda Hürriyet Caddesi, Ömer Nazmi Caddesi, Veysel Çavuş Caddesi, Celal Bayar Caddesi ve birçok noktada bozuk zeminin kazınması ve sıcak asfalt serim işlemini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bunlara bir yenisini daha ekledi.

Tarsus merkeze bağlı Yeni Mahalle’de kuzey-güney aksında yer alan ve üzerinde semt pazarının da kurulduğu Mücahitler Caddesi, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tamamen yenilendi.

Zemin kazındı, asfaltlandı, sarı çizgi çizildi

Yıpranan ve MESKİ ekiplerinin içme suyu hatlarını yenilemesinden dolayı da bozulan 1300 metre uzunluğundaki Mücahitler Caddesi’nin bozuk zeminini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir Belediyesi yol yapım ekipleri, ardından sıcak asfalt serim işlemi uyguladı.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından da, trafik akışının sağlıklı şekilde işlemesi ve yaya güvenliği açısından cadde de çizgileme çalışması yerine getirildi.

“Burası çok kullanılan bir cadde”

Tarsus Yeni Mahalle Muhtarı Ali Tarhan, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Mücahitler Caddesi’nde MESKİ çalışma yaptı. Sonrasında asfaltı yenilendi. Sevgili Vahap Başkanıma çok çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Burası çok kullanılan bir cadde. Eline, koluna sağlık” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu