Tarsuslu Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt aranılan isim oldu

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt “Kariyer Planlama ve Geliştirme Stratejileri” başlıklı sunumuyla İstanbul Aydın Üniversitesi’ne konuk oldu.

Tarsus Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Adil Salepçioğlu’nun moderatörlüğünde, İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerine çevrim içi ortamda “Kariyer Planlama ve Geliştirme Stratejileri” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Potansiyelimizi keşfetmek kariyer yolculuğumuza öncülük ediyor”

Gerçekleştirilen etkinliğin temel amacının, öğrencilerin iş dünyasına hazırlanması sürecinde kariyer planlama ve geliştirme stratejilerinin önemi hakkında bir farkındalık sağlamak olduğunu ifade eden Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt “Bireyler kendi içlerindeki potansiyeli ve cevheri bulup ortaya çıkarmalı. Bu doğrultuda öğrencilerimiz, kişisel durum analizi yaparak ilgi alanlarını ve bireysel yetenekleri keşfetmeli, güçlü ve güçlendirmesi gereken yönlerinin farkında olmalı. Ancak bu şekilde çevredeki fırsatlardan yararlanma şansına kavuşmak mümkün olabilir.” şeklinde konuştu.

Özbozkurt ayrıca, “Bugün kendi kariyer gelişimimiz için yaptığımız birçok girişim ve gayretin gelecekte nerede olacağımızı şekillendirecek kilit noktalar olduğunu unutmamalı, dolayısıyla bugünden başlayarak kendi geleceğimizi tasarlamaya başlamalı, kariyer yolculuğumuzda emin adımlarla ilerlemeliyiz.”  dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu