Suwen’den şık ve zarif koleksiyon: Hera

Romantik tasarımı ve dantel detayların zarafetiyle Hera koleksiyonu şıklığınızı tamamlayacak. Her sezon özel tasarımları, şık ve iddialı modelleriyle kadın iç giyim, ev giyim ve plaj giyim modasına yön veren Suwen yeni koleksiyonu Hera ile şıklık ve zarafeti bir arada sunuyor. Hera destekli sütyen ve Brazilian string külot ile uyum içinde olan kısa gecelik ve sabahlıklar şıklığınızı tamamlayacak.

Romantik tasarımı ve dantel detaylarıyla hem uyku hem de iç giyiminiz için şık bir alternatif sunan Hera koleksiyonunda; siyah ve lila, yeşil ve pembe ile cappucino ve ekru renk kombinlerinden oluşan alternatifler ön plana çıkıyor. Hera koleksiyonu kısa gecelik, sabahlık, sütyen ve külot modelleri, dantel detaylı özel kumaşı, zarif tasarımı, S – XXL ve 75B – 90B geniş beden aralıkları ile rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor.

Hera kısa geceliklerde göğüs ve bel çevresindeki dantel detaylar romantik bir hava katarken sabahlıkların kol ve yakasında yer alan danteller şıklığınızı tamamlıyor.

Her daim şık ve rahat, kaliteli tercihler yapmaya değer veren kadınların tarzına göre tasarlanan SUWEN ürünleri tüm Suwen mağazaları ve www.suwen.com.tr adresli online alışveriş sitesinde sizi bekliyor.

Suwen Hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2022 yılında 11,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya ve Azerbaycan’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

SUWEN Mağazaları: https://www.suwen.com.tr/magazalar

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu