Siyasilerden 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, mesajında “Önce pandemi sürecinde daha sonra deprem felaketinde canla başla çalışan doktorlarımız, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Hakkınız ödenmez.” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlık camiasının her kademesinde yaşanan sorunların farkındayız. “Herkes için erişilebilir ve adil sağlık sistemi” şiarıyla hazırladığımız Sağlıkta Atılım Eylem Planımız:”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Twitter’dan yayımladığı mesaj şöyle:

“Gece gündüz demeden büyük bir özveri ve fedakarlık örneği göstererek deprem bölgesi başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her anda milletimizin yaralarını saran kıymetli tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı:

“İktidarın “giderlerse gitsinler” dediği hekimlerimiz doğduğu topraklarda bir gelecek kuracak. Sağlıkta şiddet son bulacak. Sağlık çalışanları hakkını alacak. Tıp Bayramı da kutlu olacak bu topraklarda, Çocuk Bayramı da, İşçi Bayramı da, Kadınlar Günü de…”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Covid salgınına karşı insanımızı korumak için olağanüstü bir mücadele verdiler. Şimdi deprem bölgelerinde yine bilgileri ve adanmışlıklarıyla yaraları sarmak için mücadele ediyorlar.” ifadelerine yer verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin mesajı şöyle:

“Aziz milletimizin sağlığını korumak için gece gündüz demeden kutsal bir vazife icra eden hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum. Afet bölgesinde yaraları sarmak için fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, mesajında şunları söyledi:

“Depremde hayatını hiçe sayıp, yavrularımızı kurtararak gönüllerimizi fetheden Şeyma Hemşire nezdinde; her şartta görevlerini büyük bir özveriyle yapan, şefkatin, cesaretin sahibi vefakar, kahraman hekimlerimizin ve diğer sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Bu anlamlı günde, Aziz Milletimiz ve istikbalimiz için vazifeleri başında şehadete yükselen hekimlerimizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı bir kez daha rahmetle yad ediyorum. Sonsuz minnetle…”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Twitter’dan yaptığı paylaşım şöyle:

“14 Mart Tıp Bayramı’nda, deprem felaketinin ardından sahada büyük bir özveriyle yorulmaksızın çalışan tüm sağlık çalışanlarına şükranlarımı sunuyor, sağlık şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi. Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi.” Milletimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir fedakarlıkla görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu