RotaBusiness’e son başvuru süresi: 10 Eylül!…

Mersin’de yayın yapan RotaBusiness Dergisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri Töreni için geri sayım başladı. Ekim ayında Divan Otel’de düzenlenecek olan ödül gecesi için başvurular ise 10 Eylül’de sonra erecek.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan RotaBusiness Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri töreni için heyecan dorukta. Ekim ayında gerçekleştirilecek olan törende, seçici kurul tarafından belirlenen 14 kategorideki ödüller sahiplerini bulacak. Sanayi, Tarım, Lojistik, İhracat, Arge-İnovasyon, Girişimcilik, Marka, Turizm, Sağlık, Eğitim, Kültür-Sanat, Çevre, Spor ve Seçici Kurul Özel Ödülü kategorilerinde dağıtılacak ödüller için son başvuru tarihi ise 10 Eylül.

10 Eylül tarihine kadar. www.rotamizmersin.com adresinden yapılacak olan başvurular Seçici Kurul tarafından değerlendirmeye alınacak.

Mersin İş ve Ekonomi Ödülleri töreninin seçici kurulunda MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MÜSİAD Başkanı Serdar Yıldızgörer, AHBİB Başkanı Veysel Memiş, GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı ve Çukurova SİFED Başkanı Hüseyin Kış bulunuyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu