MSK Kadın Voleybol Takımı rotasında emin ilerliyor

MSK Kadın Voleybol Takımı, Vakıfbank Spor Kulübü karşısında 3-0 galip geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Voleybol Takımı, kendi evinde karşılaştığı Vakıfbank Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etti. Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada 3 seti de alan Mersin ekibi, sahadan galip ayrılan taraf oldu.

Set vermeden galip geldiler

MSK Kulüp Başkanı Özgür Timur ve kulüp yöneticilerinin de izlediği karşılaşmayı Büyükşehir MSK Kadın Basketbol Takımı, 25-16, 25-20, 25-20 setlerle 3-0 aldı. 1 saat 22 dakika süren karşılaşmayı Furkan Salduz yönetti.

Aldığı galibiyetle Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi B Grubu’nda 17 maç ile 26 puana yükselen MSK, 5’inci sıradaki yerini korudu. MSK Kadın Basketbol Takımı, Lig etabını ilk dörtte tamamlayıp Playoff’a kalarak, Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu