MG’den yeni ZS EV alanlara kredi ve takas avantajı

İngiliz otomobil markaları arasında 2022 yılını “lider” olarak tamamlayan MG, ürün gamını genişletmeye ve satışlarını artırmaya devam ediyor.

Son yıllarda özellikle elektrikli araçlarda öncü bir rol oynayan MG, yükseltilen batarya kapasitesi ile şehir içi kullanımlarda menzili 591 kilometreye ulaşan, açılabilir panoramik cam tavan, MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemi, kablosuz telefon şarjı, 360 derece kamera, V2L araçtan araca şarj özelliği, karbon fiber ön konsol, sportif kırmızı dikişli koltuklar gibi premium özellikleri standart olarak sunan, yüzde 100 elektrikli yeni ZS EV’nin Luxury donanımlı versiyonunu da geçtiğimiz ay satışa sundu. MG, nisan ayında sunduğu satın alma fırsatlarıyla da ayrıca dikkat çekiyor.

5 yıldızlı Euro NCAP güvenliği ile dikkat çeken yeni ZS EV modelini satın almak isteyen herkes, nisan ayı boyunca yüzde 0,99 faiz oranına sahip 12 ay vadeli 250 bin TL kredi ve 50 bin TL takas desteğinden faydalanabilecek.

Doğan Trend Otomotiv, önceki nesil ZS EV sahipleri için MG ValueGuard “Değer Koruma Programı” kapsamında takas desteğini 100 bin TL’ye çıkartırken aynı zamanda 12 ay vade ile 0,99 faizli 250 bin TL kredi imkanı da sunuyor. Ayrıca yüzde 100 elektrikli yeni MG ZS EV satın alan müşteriler özel Wallbox fiyatlarından faydalanabiliyor.

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu