Mersin’de okullar tatil

Kahramanmaraşt’a 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Kahraman Maraş, Adana, Osmaniye ve Şanlıurfa'da çok sayıda apartman ve binalar çöktü.

ā

[contact-form][contact-field label=”İsim” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-posta” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”İnternet sitesi” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

Kahramanmaraşt’a 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi. Kahraman Maraş, Adana, Hatay, Osmaniye ve Şanlıurfa’da çok sayıda apartman ve binalar çöktü.

Bugün Pazarcık merkez üssü saat 04.17’de 7.4 büyüklüğünde ki  deprem ile Tüm Türkiye sarsılırken bu büyük depremi Gaziantep Nurdağı 6.4, Gaziantep Islahiye 6.5 büyüklüğünde depremleri takip etti..MERSİN’DE OKULLAR TATİL EDİLDİMersin Vaiisi Ali Hamza Pehlivan sosyal medyasından yaptığı duyuruda Mersin’de okulların tatil edildiğini bildirdi.Vali Pehlivan’ın sosyal medyadan paylaşamı şöyle:

“Kahramanmaraş Pazarcık’da meydana gelen deprem, Mersin İlimizde de hissedilmiştir. Çok geçmiş olsun. İlimiz genelinde şu ana kadar tespit edilen veya bildirilen can ve mal kaybı bulunmamaktadır. Ekiplerimiz tarafından tarama çalışmaları devam etmektedir.

Mersin İlimiz genelinde 06.02.2023 Pazartesi günü eğitime (1) gün ara verilmiş, okullar tatil edilmiştir. Ayrıca, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personelimiz ile 10 yaş ve daha küçük yaşta çocuk sahibi olan kadın personelimiz idari izinli sayılacaktır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu