Menü Haberin Acil Adresi Arama yap … Anasayfa/Manşet Başkan Yılmaz: “Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz” İlk Yayın : 9 Mayıs 2023 – Son Güncelleme 9 Mayıs 2023, 15:37 Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, özel gereksinimli bireylerin fırsat verildiğinde elde ettikleri başarıların takdire şayan olduğunu söyledi. Sevgiyle, hoşgörüyle engelsiz bir Toroslar için çalıştıklarını belirten Başkan Yılmaz; “Özel gereksinimli bireylerimizin yaşamlarını kolaylaştıracak, geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmelerini sağlayacak koşulların oluşturulması hepimizin görevidir. Unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan gönüllerde engel olmasın” dedi. “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ” “Eğitimde, sporda, bilimde, kültürel ve sosyal alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarıyla gurur duyduğumuz engellilerimizin her zaman yanlarındayız” diyen Başkan Yılmaz; “Onların, toplumsal hayata katılımlarının yanı sıra meslek edinip üretken hale gelmeleri, sağlık, eğitim ve ulaşım hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için projeler ve çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Engelli bireylerimizin, yetenek ve becerilerini ortaya çıkardığımız bünyemizdeki Engelliler Akademisi’ne ve Özel Sporcular Kursumuza gelen özel çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yüzlerinin güldüğünü görmek ise en büyük sevincimiz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığı güçlendirmesi umuduyla tüm engelli kardeşlerimize, sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyor, fedakar ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. “ÖZEL SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ” Toroslar Belediyesi Özel Sporcular Kursu’na katılan özel gereksinimli sporcuların, 2. Serhat Türker Özel Sporcular Mersin Atletizm İl Şampiyonası’nda da büyük başarılar elde ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz; “İlçemizde yaşayan otizmli, down sendromlu ve mental özel bireylerin sosyal hayata daha kolay adapte olmaları amacıyla açtığımız Özel Sporcular Kursumuza katılan özel çocuklarımız ve gençlerimiz, göğsümüzü yine kabarttı. 2. Serhat Türker Özel Sporcular Mersin Atletizm İl Şampiyonası’nda, Gülle Atma, Cirit Atma, Uzun Atlama, 200 ve 100 metre koşu kategorilerinde ilk üçe giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılar engelleri aşmanın bir göstergesidir” diye konuştu.

 

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 “Eğitimde, sporda, bilimde, kültürel ve sosyal alanda ortaya koydukları ulusal ve uluslararası başarılarıyla gurur duyduğumuz engellilerimizin her zaman yanlarındayız” diyen Başkan Yılmaz; “Onların, toplumsal hayata katılımlarının yanı sıra meslek edinip üretken hale gelmeleri, sağlık, eğitim ve ulaşım hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için projeler ve çalışmalar gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Engelli bireylerimizin, yetenek ve becerilerini ortaya çıkardığımız bünyemizdeki Engelliler Akademisi’ne ve Özel Sporcular Kursumuza gelen özel çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin yüzlerinin güldüğünü görmek ise en büyük sevincimiz. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın, toplumsal duyarlılığı güçlendirmesi umuduyla tüm engelli kardeşlerimize, sağlıklı, mutlu ve engelsiz bir yaşam diliyor, fedakar ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 “ÖZEL SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

 Toroslar Belediyesi Özel Sporcular Kursu’na katılan özel gereksinimli sporcuların,  2.  Serhat Türker Özel Sporcular Mersin Atletizm İl Şampiyonası’nda da büyük başarılar elde ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı. Başkan Yılmaz; “İlçemizde yaşayan otizmli, down sendromlu ve mental özel bireylerin sosyal hayata daha kolay adapte olmaları amacıyla açtığımız Özel Sporcular Kursumuza katılan özel çocuklarımız ve gençlerimiz, göğsümüzü yine kabarttı. 2. Serhat Türker Özel Sporcular Mersin Atletizm İl Şampiyonası’nda, Gülle Atma, Cirit Atma, Uzun Atlama, 200 ve 100 metre koşu kategorilerinde ilk üçe giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılar engelleri aşmanın bir göstergesidir” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu