Kılınç’tan 56 Muhtara 56 Bilgisayar

Mithat ÜNAL-Anamur Belediye Başkanı Hidatey Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile 82 Sosyal tesislerinde Anamur’un 56 mahalle muhtarına 56 bilgisayar hediye etti. Programa Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Mersiç Dede, Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Emniyet Müdürü Hanifi Umar, Ak Parti İlçe Başkanı M. Feyzullah Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Mehmet Yayla, Belediye Başkan Yardımcıları, Oda Başkanları ve muhtarlar katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İsrail’in Gazze de Filstinlilere uyguladığı bombalı saldırılarda şehit olan yaşlı, kadın, çocuklar ve şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okundu. 
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Muhtarlar adına Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin ve son olarak Kaymakam Bilal Bozdemir birer konuşma yaptılar.  Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, öncelikle Gazzede Filistin halkına uyguladığı soykırım saldırılarından dolayı İsraile’i kınadı ve Filistin Halkının yanında olduklarını söyledi. Muhtarların demokrasinin ilk mihenk taşları olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “4 yıl 7 aylık bir süredir görevdeyiz. Anamurda gitmedik mahalle girmedik sokak bırakmadık. Muhtarlarımızın bize ilettiği bütün talepleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Anamurda 50 yıldırı girilmeyen yerlere hizmet götürdük. Muhtarlarımızın talebi, halkımızın talebidir. Bunun bilincindeyiz ve hizmet anlayışımızı da bu şekilde şekillendiriyoruz. Anamur Sahil Projesi, Cumhurbaşkanımızı Sayın Recep Tayip Erdoğan Parkını hizmete açtık. Şimdi de 5 yıl önce ortaya koyduğumuzda bir çoklarını ‘Bizim eski vekil de sıkmaya başladı.’ Dediği Doğalgaz Projemizi hayata geçiriyoruz. Yıl sonuna kadar 3 mahallemizde yanmaya başlayacak” dedi. Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Uysal Şahin de konuşmasında Muhtarların, vatandaşla devlet arasında ilk köprü olduğunu söyleyerek bu bağlamda hem Kaymakamımız Bilal Bozdemir başta olmak üzere devlet birimleri, hem de verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımızı Hidayet Kılınç’a teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Kaymakam Bilal Bozdemir de konuşmasına  Gazze de Filistin halkına son teknoloji silahlar ve bombalarla uyguladığı soykırımdan dolayı  İsrail’i lanetlediğini belirtti. Muhtarların  bulunduğu mahallede halkın devlete, devletinde halka ulaştığı demokrasinin ilk temsilcileri olduğunu kaydeden Kaymakam Bilal Bozdemir, bu anlamda bütün muhtarlarımızın gününü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi. 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur’un 56 Mahalle Muhtarına 56 bilgisayar hediye etti.  Yemekte davetlilere,  kavurma,pilav, kızarmış patates, salata ve içecek olarak da ayran ikram edildi. 
MHA

 


 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu