Gültak mahallelerin tozunu attırıyor

1 Günde 7mahalleyli dolaşan Başkan Gültak, Akdeniz’i değiştiren hizmet, proje ve yatırımları anlattı, vatandaşların taleplerini tek tek dinledi

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz’in kırsal yerleşim alanları olan Camili, Civanyaylağı, Bekirde, Dikilitaş, Akdam, Iğdır ve Yeşilova mahallelerini ziyaret etti. Bir günde tam 7 mahalleyi ziyaret eden Başkan Gültak, yatırım yapmak isteyen iş insanlarının önünü açarak Akdeniz’e çektiklerini ve önemli yatırımlar yapılmasını sağladıklarını, bu sayede istihdamın da artacağını ifade etti.

“Hiç kimseyi ayrıştırmadık, tüm mahallelerimize hizmet verdik”

Mahalle buluşmalarını sürdüren Başkan Mustafa Gültak; AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin eşlik ettiği buluşmada, 1 gün içinde 7 mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Camili Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Gültak, yakın geçmişte terör ve uyuşturucu nedeniyle mağdur olan Akdeniz’de, bugün artık barış, huzur ve kardeşliğin hâkim olduğunun altını çizdi.

“Akdeniz’de barışı tesis ettik, hizmet ve projeleri hayata geçirdik”

Kentsel dönüşüm projeleri, kültür ve sanat merkezleri, spor tesisleri ve gençlerin eğitimi ve istihdamına yönelik etüt merkezi ve mesleki eğitim projeleri ile Akdeniz’in değiştiğinin altını çizen Başkan Gültak; “Göreve geldiğimiz günden bugüne hiç kimseyi ayrıştırmadık, ötekileştirmedik. En küçüğünden en büyüğüne tüm mahallelerimize hizmet verdik. Barışı ve kardeşliği öne çıkardığımızdan artık Akdeniz’de kavga gürültü yok, herkes işinde gücünde ve huzurlu” ifadelerini kullandı.

“Bütçemizden 1 lira harcamadan, Akdeniz’e 30 milyon liralık tesis kazandırdık”

Akdeniz’e ilk kez kazandırdıkları sıcak ve soğuk asfalt tesislerinin inşa ve kurulumunun bittiğinin, dökme ve doğalgaz bağlantılarının da yakın süreçte tesise ekleneceğinin müjdesini veren Başkan Gültak; “Bu gerçekten çok önemli bir hizmet. 30 milyon TL tutarındaki bir tesisi, 1 lira dahi vermeden; kardeş belediyemiz Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanımızın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızdan aldığımız hibe ve desteklerle Akdeniz’in ilk kez bir asfalt plent tesisi oldu. Kürkçü Mahallesi’nde, Karayolları’ndan tahsis ettiğimiz büyük bir arazi üzerinde güzel bir tesis kuruldu” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu