Gültak, Bakan Nebati’nin TOGG’una dokunmadan edemedi!

Başkan Gültak; Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Doç. Dr. Nureddin Nebati ile AK Parti Mersin İl ve İlçe Teşkilatları ile birlikte, Mersin - Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi, Teknik Masura, Berdan Cıvata ile ÇELKONSAN fabrikalarını ziyaret etti, iş insanları ile bir araya geldi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Mersin’de bulunan Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili adayı Doç. Dr. Nureddin Nebati ile birlikte, iş dünyasının aktörleri ile bir araya geldi.

İş insanlarının yoğun ilgisiyle karşılanan kalabalık heyet, gün içinde Mersin – Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Teknik Masura, Berdan Cıvata ile ÇELKONSAN Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Akbulut ile fabrika çalışanlarını ziyaret etti, yapılan üretimler hakkında bilgi alıp sohbet gerçekleştirdi.

TOGG ile hatıra fotoğrafı çektirdiler

Hazine Bakanı ve Milletvekili Adayı Nureddin Nebati’nin; Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gerçekleştirdiği buluşmalarda; otomobili gören vatandaşların aracın etrafını sarıp hatıra fotoğrafları çektirmesi dikkat çekti. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da yerli ve milli otomobil TOGG önünde fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Başkan Gültak; gün içinde, Hazine ve Maliye Bakanı ve Mersin Milletvekili Adayı Nureddin Nebati’nin, kentin katma değer ve istihdam yaratan iş dünyası ile gerçekleştirip sunum yaptığı “İş’te Mersin” başlıklı toplantıya da katıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu