Çifte Bayraklı Atatürk Çocuğu

23 Nisan Etkinlikleri Büyükşehir Belediyesinin Adnan Menderes Bulvarı, Kültür Parkta çocuklar için düzenlediği şenliklerle sürüyor. Şenlik alanında yüzü bayrak ve kalp boyalı, elinde çifte Türk Bayrağı ile dolaşan Bilimkent 1.sınıf öğrencisi, Ilgın Atabay, herkesin ilgi odağı oldu.

23 Nisan Etkinlikleri Büyükşehir Belediyesinin Adnan Menderes Bulvarı, Kültür Parkta çocuklar için düzenlediği şenliklerle sürüyor. Şenlik alanında çifte Türk Bayrağı ile dikkat çeken Bilimkent 1.sınıf  öğrencisi, Ilgın Atabay, herkesin ilgi odağı  oldu.

7 yaşında ki Ilgın Atabay, çevresinde Atatürk ve Türk Bayrağına düşkünlüğüyle tanınıyor. Yürümeye başladığı zamandan bugüne kadar hiçbir milli bayramları annesi Tuğçe  ve Babası Av. Hakan Atabay sayesinde kaçırmayan Ilgın Atabay, bu yıl 23 nisan etkinliklerinde hem okulunda hemde Kültür parkta ki etkinliklerde yüz boyaması ve çifte bayrağı ile dikkatleri üzerine topladı.

Küçük Atabay, yanaklarında Türk bayrağı ve kalp çıkartması elindeki çifte bayrakla alanda bulunan gazetecililerinde ilgi odağı oldu.Gazeteci abileriyle kısa söyleşi de gerçekleştiren   Atabay, Alanda bulunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Eşi Meral Seçer’le de tanışıp, birlikte resim çekildiler…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu