Büyükşehir’den Mahallere Toplam 2 Bin 500 Ton Asfalt Döküldü

Büyükşehir’den Mahallere Toplam 2 Bin 500 Ton Asfalt Döküldü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kenti sorunsuz ve konforlu yol ağına kavuşturmak için gece gündüz çalışıyor. Ekipler, kentin dört bir tarafında yenileme planına aldıkları bölgelerde yol çalışmaları yürütürken, özellikle bozuk zemin nedeniyle ulaşımda sorun yaratan yolları yeniliyor.

Büyükşehir’in yol yapım ekiplerinin Toroslar ilçesi Akbelen Mahallesi’nde Barbaros Hayrettin Paşa, Ata ve Ziya Paşa Caddelerinde yol çalışmaları tamamlandı. Söz konusu 3 caddeye toplam 2 bin 500 ton asfalt döken ekiplerin bölgedeki hızlı çalışması vatandaşlardan takdir topladı.

“Arabalarımız artık rahat gidip gelecek”

28 yıldır Akbelen’de işletmecilik yapan Halise Buğur, “Yollarımızın bayağıdır ihtiyacı vardı. Teşekkür ediyorum hizmetlerinden dolayı. Gayet güzel bir yolumuz oldu. Şu anda arabalarımız artık rahat gidip gelecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e gönülden saygılar, bize verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Otoban gibi yol oldu”

Vatandaşlardan Mustafa Asarı, yol çalışmalarından çok memnun olduğunu ifade ederek, “Çok süper, ellerine sağlık” dedi. Daha önce yolların çok kötü olduğunu belirten Asarı, “Şimdi daha iyi oldu. Toz oluyordu. Bazı yerler yamalı oluyordu, yamalı olunca da tabi arabalar hasar görüyordu. Şimdi otoban gibi yol oldu” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin asfalt çalışmaları yürüttüğü bölgede 35 yıldır yaşadığını ifade eden Müslim Hamurcu ise “Yol, asfalt, su bu çalışmaların hepsinden memnunuz. Çalışmaları takdire şayan karşılıyoruz, sağ olsun, var olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu