Başkan Seçer’e siyasi saldırılara isyan etti!!

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, "MHP Mersin milletvekili Kılavuz, Mersin’in barışına , huzuruna , mutluluğuna düşmandır. Bu milletvekili Mersin Büyükşehir Belediyemize iftiralar atarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmeye çalışmaktadır." dedi.

Antmen konu ile ilgili olarak şunları söyledi,’ Mersin Milletvekili olarak seçilmiş bir Milletvekili var Anayasa’nın 80 maddesi Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri, seçildikleri bölgeyi veya kendilerini seçenleri değil, bütün Milleti temsil ederler der Yani Hangi partiden olursa olsun bir milletvekili ayrımsız , amasız , fakatsız tüm milleti temsil eder , etmek zorundadır.

İsmini anmayacağım , aslında hakaretler savurmasa ve gerçeğe aykırı beyanlarda bulunmasa hiç muhatap almayacağım bu Milletvekili 85 milyonun değil sadece kendi gibi düşünmesini istediği seçmenine şirin gözükmek için Mersin Büyükşehir Belediyemize iftira etmeyi kendine tek amaç ve görev edinmiştir. Bu yetmemiş Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin 3 milletvekilini de kendi düzlemine çekerek siyasi reklam yapmaya çalışmaktadır.

Ona denecek tek şey var aslında “hadi oradan”…

Bu Milletvekili Mersin’in barışına , huzuruna , mutluluğuna düşmandır. Bu milletvekili Mersin Büyükşehir Belediyemize iftiralar atarak halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmeye çalışmaktadır.

Bu Milletvekili ısrarla Mersin Büyük Şehir Belediyesi ve CHP’li İlçe Belediyelerine çamur atmaya , sözde Belediyelerimizi terör ve terörizm ile irtibatlandırmaya çalışmaktadır.

İstediği kadar çamur atsa bu konuda Belediyelerimizde izi kalmaz.

Neden mi ?

Belediyelerde işçi istihdamı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yapılır.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu