Başkan Sarı, “ Seçimler ülkemize hayırlı olsun”

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunurken, esnaf sanatkar teşkilatının adayı olarak girdiği seçimde milletvekili seçilen eski Birlik Başkanı Talat Dinçer başta olmak üzere mecliste Mersin’i temsil etme yetkisi alan tüm Vekillere başarı dileklerini iletti.
Başkan Sarı, ‘Ülkemiz 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekilliği seçimlerini huzur içerisinde tamamladı. Halkımızın yüzde 86 gibi rekor bir katılımla gidilen seçimlerde gayri resmi sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tura kalmış, ittifak ve diğer partilerin adaylarından oluşan 600 vekilimiz ise Gazi Meclise girme hakkını elde etmiştir. Demokrasi şölenine dönüşen ve milletimizin hür iradesinin sandığa yansıdığı seçim sonuçları ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun’ dedi.
Başkan Sarı, şöyle devam etti: ‘ 28. Dönem milletvekilliği seçimlerine Mersin’den esnaf sanatkar teşkilatımızın adayı olarak giren eski Birlik Başkanımız Talat Dinçer, halkımızın ve esnafımızın desteği ile seçilerek ilimizi Ankara’da temsil etme yetkisini almıştır. Sayın Vekilimizin esnaf teşkilatında 33 yıldır elde ettiği deneyim, birikim ve tecrübe ile Mecliste esnaf ve sanatkarlarımızın gür sesi olacağına olan inancımız tamdır. Bu vesileyle esnafımızın temsilcisi sayın vekilimiz başta olmak üzere seçilen tüm milletvekillerimizi tebrik ediyor, meclis çatısı altında verecekleri hizmetlerde başarı dileklerimizi iletiyoruz’ şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu