Balık, Vadi Alabalık Çiftliğinde Yenir

Mithat ÜNAL-Anamur’a 30 kilometre uzaklıktaki Vadi Alabalık Çiftliği, hem lezzeti, hem doğası, hem de işletmecilerinin kaliteli servisi ile bütün cazibesini ortaya koyuyor. Bozyazı’nın Dereköyü Alabalık Çiftliğini işleten Yılmaz kardeşlerin ağabeyi Yılmaz Şeker, Vadi Alabalık Çiftliğinin bölgede bir numara olduğunu iddia ederek, “Torosların merkezindeki Vadi Alabalık Çiftliği Anamur’a sadece 30 kilometre mesafededir. 
 Hem doğası, hem doğal beslenen alabalığı hem de konforu ve rahatlığı ile hazırız. Anamur da sıcaktan, stresten ve gürültüden uzaklaşmak isteyen herkesi buraya bekliyoruz. Bir numara olduğumuzu iddia ediyoruz. Çünkü bizi tercih eden misafirlerimiz bir daha gelerek buranın konforunu, doğasını, lezzetini ve doğal armonisini yaşamak istiyor.  Ben ve ekibin de bizi tercih eden misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz.” Dedi. 
Yılmaz Şeker kadar gelen misafirleri de Vadi Alabalık çiftliği hakkında güzel ifadelerde bulunuyor. Çiftliğe gelenler burasının cazibesini herkese anlatmaya çalışıyor. Kimisi uzattığımız mikrofonlar aracılığı ile kimisi de çektikleri videoları kendi sayfalarında paylaşarak Vadi Alabalık Çiftliğinin güzelliklerini tüm dünya ile paylaşıyor.  
Fırında kızarmış güveç alabalıklarının iştah kabartan yağ cızırtıları ve görüntüleri masada sabırsızlıkla bekleyen müşterilerin önüne servis edilirken, hemen yanlarından akan suyun serinliği ve ferahlığı ile rahat bir gün geçiriyorlar. Biz de Vadi Alabalık Çiftliği İşletmecisi Kardeşimiz Yılmaz Şeker ve ekibini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. 
MHA

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu