ANTSO Seçimlerinde Mehmet Tuna’nın Listesi İpi Göğüsledi

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Mehmet Tuna’nın listesi bu gün yapılan seçimlerde ipi göğüsledi.

Yedi grup çıkan olan 17 kişiden oluşan yönetim listesi şu isimlerden oluştu:Mehmet Tuna,Durmuş Ali Çelik,Orhun Yıldızİsa Gübeş,Esat Güçlü,Mustafa Umut Yılmaz,Kaşif Tartan,Bülent Özgeriş,Fatih Öğür,Mesut Aydın,Furkan Ok,Adem Şen,MustafaYyıldız,Hasan Neara,Uzay ünlüselek ve Ufuk Katık.
Bu gün yapılan seçimlere dört liste ile giden ve başkanlığa seçilen Mehmet Tuna, sonuçların hayırlı olmasını dileyerek birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.
Hedeflerinin Anamur ve Bozyazı İlçelerinde ticaret hayatını geliştirmek olduğunu kaydeden Tuna, “Dört ayrı liste ile yarıştığımız arkadaşlarımızla bugün aynı çatı altında Anamur ve Bozyazı ’ya hizmet edeceğiz. Hedefimiz ve önceliğimiz, her iki ilçemizi de ekonomi ve Turizm’ini bir adım ileri taşıyarak Odamızın tarihi süreç içerisindeki üstlenmiş olduğu misyonuna katkı sağlamak ve yüzünü geleceğe dönerek şehrin ufkunu açacak hizmetler gerçekleştirmektir” şeklinde konuştu.
Tuna, seçim çalışmaları sürecinde destek veren basın mensuplarına, ekibine destek veren vermeyen tüm oda üyelerine teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu