Anamur’da Çocukların Dünyası Toys ISLAND Oyuncak Mağazası Açıldı

Mithat ÜNAL-Anamur’da çocuklara hitap eden Toys ISLAND Oyuncak Mağazası görkemli bir törenle açıldı. Mağaza, Anamur Belediyesi MHP eski meclis üyelerinden Ahmet Çetin’in damadı Okan Çınar Malkoçoğlu tarafından Esentepe Mahallesi Yapı Kredi Bankası karşısında eski Zafer Kırtasiye yerinde açıldı. TOYS Island Oyuncak Mağazasının açılışına, Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur ilçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Rüştü Şen, Ticaret Odası Anamur Eski Başkanı Feridun Torunoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldılar. 
Halk eğitim eski Müdürlerinin konuşmalarının ardından İlçe Müftüsü Mehmet Fidan’ın okuduğu duanın ardından Protokol heyeti, kurdeleyi keserek dükkanın açılışını gerçekleştirdiler. 
Oyuncak Mağazasının açılışına gelen çocukların heyecanı görülmeye değerdi. Ellerine geçirdikleri oyuncaklarla hiç zaman kaybetmeden oynamaya başlayan çocuklar, “ Her şey çok güzeldi.” Diyerek duygularını dile getirdiler. Anamur’a iş yerlerinin açılmasının öncelikle kendisini memnun ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; “Her müessese bir işsizi azaltmaktadır, 5 işsizin azalmasıdır. Belediye başkanlarının en büyük sıkıntılarından birisi işsizliktir. Bu nedenle yeni işyeri açan herkese hayırlı bol kazançlar diliyor, tebrik ediyorum.” Dedi. Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir de, işyeri için hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Bozdemir; “ Bugün Ahmet Çetin Bey’in ve damadının oyuncak dükkânının açılışını yaptık hep birlikte. 
Anamur’un ticari hayatına bir işyeri daha kazandırmış olduk. Bu nedenle hem kendilerine, hem Anamur’a hayırlı olmasını diliyorum, bol kazançlar temenni ediyorum.” Dedi. Kuru pasta, çerez ve meşsubat ikram edilen açılış törenine katılımın yoğun olması dikkat çekti. Oyuncak Mağazası ilk siftahı ise Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın, yere 300 TL atması ile yaptı. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu