Akdeniz Belediyesinden parklara bahar bakımı

Akdeniz Belediyesi, yaklaşan bahar mevsimi nedeniyle ilçe sınırlarında bulunan park ve yeşil alanlarda her türlü bakım, onarım ve yenileme, ağaç ve ot budama ile birlikte temizlik çalışmalarına hız verdi.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bahar mevsimi ile birlikte ilçe sakini vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği, bir yandan dinlenip günün stresini atarken, çocukları ile birlikte eğlenip, rahat nefes aldığı park ve yeşil alanlara yönelik bakım ve yenileme çalışmalarına ağırlık verdi.
Banklar, kamelya ve çöp kovaları yenileniyor
Ekipler, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fidanlığında bulunan atölyede, bizzat belediye personeli eliyle üretilen banklar, kamelyalar ve çöp kovalarını da merkez-kırsal ayırımı yapmadan ihtiyaç duyan bütün park ve yeşil alanlara yerleştirmeye aralıksız devam ediyor. Aralıksız çalışan ekipler, zaman içinde zarar gören elektrik tesisatı, aydınlatma direkleri, lavabo ve çeşmeleri de yeniliyor.
Akdeniz’in tüm parkları yenilenip bahara hazır hale getiriliyor
Mersin Millet Bahçesi’nde bulunan çocuk kum havuzunda tesviye çalışması yapan park bahçeler müdürlüğü ekipleri, ayrıca çim biçme, temizlik ve sonrasında da gübreleme çalışması yaptı. Eylül Parkı, Kazanlı Ayhan Güven Parkı ve farklı birçok mahallede yer alan parklarda yenileme ve tamirat çalışması yapan ekipler, Defne Parkı’nda da çocuk oyun grubunun etrafındaki halı filenin döşemesini yeniledi.
Mesudiye Mahallesi Yalçın Toroğlu Parkı ile Kürkçü Mahallesi parkında ot biçimi, budama ve temizlik yapan ekipler, Esenli Mahallesi’ne kazandırılan meydana spor aletlerinin montajını yaptı, bordürleri boyadı. Diğer bir ekip de Kazanlı Mahallesi’nde bulunan futbol sahasında toprak düzenleme, ardından da çevresinin ot biçimini gerçekleştirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu