AK Parti Mersin kulislerinde bu yeni isim dolaşıyor

AK Parti’de gözler şimdide Mersin il başkanlığı koltuğuna çevrildi. Mevcut il başkanı Cesim Ercik’in milletvekili aday adayı olması halinde boşalacak il başkanlığı görevi için kulislerde sürpriz isimler konuşulmaya başlandı.

Mersin AK Parti’de 2023  seçimleri hazırlıkları başlarken, İl Başkanlığı için de kulisler yavaş yavaş hızlanmaya başladı. Mersin’deki bu hareketliliğin sebebinin mevcut il başkanı Cesim Ercik’in son il toplantılarında veda konuşması sinyali vermiş olması.
Bu sinyalle birlikte Mersin AK Parti İl Başkanlığı için bir çok ismin yanında sürpriz bir ismin de aday olması kulisleri hareketlendirdi.

AK Parti Kulislerinde neler konuşuluyor:
“-AK Parti’nin yeni dönemde “2023 Türkiye” hedefi birçok konuda bizlere ip uçlarını fazlasıyla veriyor. -AK Parti Genel Merkezi, teşkilatlar içerisinde kavga istemiyor.

-Ülke genelinde bütün kongrelerin tek kişi etrafında birleştirmek. Bunun en büyük nedeni de parti içi kavgayı sona erdirmek olarak görülüyor.

-AK Parti bir yandan kendini yenileyecek, bir yandan da parti içerisinde yeni küskünler oluşturmayacak.”

AK Parti İl Başkan Adayları arasında tüm grupların desteğini arkasına alabilecek tek isim olarak değerlendirilen iş insanı “Ömer Karaaslan” dikkat çekiyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu