AK Parti binasına silahlı saldırıya siyasilerden tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığımıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birlik ve beraberliğimize yönelik yapılan bu saldırılar asla hedefine ulaşamayacaktır.  Çukurova Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın açıklaması şöyle:

“AK Parti Adana Çukurova İlçe Başkanlığı Binasına yapılan silahlı saldırıyı kınıyorum. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından saldırı ile ilgili resen tahkikat başlatılmıştır. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs gözaltına alınmış olup soruşturma titizlikle yürütülmektedir.”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Adana’da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı’mıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu tür provokasyonlar birliğimize, beraberliğimize asla zarar veremeyecektir. Partimize ve Çukurova Teşkilatımıza geçmiş olsun.” ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığımıza düzenlenen silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Birliğimize ve beraberliğimize yönelik bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacak.”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın açıklaması şu şekilde:

“AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınıyorum. AK Parti'ye ve teşkilatlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.  Ülkemizin ve siyasetin şiddetten arındırılması için mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.”

Hibya Haber Ajansı

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu